2022. január 21. Címlapra!
[Regisztráció]  [Profil szerkesztése]  [Beállítások szerkesztése]  [Keresés]
[Magánüzenetek]  [Felhasználók listája [Bejelentkezés]
MagyarOnline.net Fórumok >> USA >> Nyári Magyar Iskola az USA-ban
Új topik indítása   Üzenet küldése
 Valeria  módosítás |   válasz erre |   profil |  2005-01-06 12:23   
Kedves Schriffi:

Nem nekem kell, hogy irj, hanem a cserkesz szovetsegnek. A cimuk a cikk aljan talalhato. En csak bemasoltam egy emailt amit kaptam.

 
 schriffi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2005-01-06 04:31   
Kedves Valeria, nagyon jo dolognak tartom a nyari magyar iskolatm,csak azt tartom sajnalatosnak ,hogy nem inditanak olyan osztalyt is ahol a magyarul meg nem beszelo gyerekek is lehetoseget kaphatnanak a reszvetelre.Biztos lenne jelentkezo es ez talan hozza segitene olyan gyerekeket is a magyar nyelvel valo ismerkedeshez akiknek mas lehetoseguk nem nagyon akad.Velemenyem szerint ,ha csak nehany olyan gyermek kerulne ki ebbol az osztalybol aki ennek az elmenynek a hatasara kesobb folytatna a magyar nyelv tanulasat ,az mar megerne az extra faradsagot ami egy ilyen osztaly inditasaval jarna.Sok sikert a megvalositashoz.
 
 Valeria  módosítás |   válasz erre |   profil |  2005-01-04 16:12   
KMCSSZ SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ

Nyári Magyar Iskola
2005. július 2-17.

Az utolsó évek sikerén felbuzdulva idén újra meghírdetjük Nyári Magyar Iskolánkat. Ebben az évben a fillmorei Nyári Magyar Iskola fennállásának 37. életévébe lép. Az elsö iskolatábor 1968 júliusában volt a Sík Sándor Cserkészparkban, aztán hamar nyári iskola lett belöle. Mivel megszakítás nélkül müködött évröl-évre, most -2005 nyarán- nyílik meg immár harmincnyolcadszor!

Azt szeretnénk, ha idén még több magyar gyermek kacajától visszhangoznának a fillmorei erdös dombok. Célunk az idén is, elsösorban Észak-Amerika szórvány magyarságának fiataljait vendégül látni, de ezen kívül hívunk és várunk minden olyan magyar fiatalt aki játszva, énekelve szeretne magyarul tanulni.

Az iskola pontos ideje: 2005. július 2-17. Helye a Sík Sándor Cserkészpark, amely Fillmore, NY közelében helyezkedik el. A tanítás szintje igazodik a tanulók nyelvtudásához. Kiváló tankönyveket és naprakész pedagógiai és didaktikai eszközöket használnak tanítóink, így a siker elöre biztosítva van.

A tandíj teljes ellátással, iskolaszerekkel, kirándulási és fürdési díjakkal együtt két hétre (mindegyik tagozaton) 400 U.S. dollár. Családoknak, több gyerek részvétele esetén, kedvezményt adunk.

A Sík Sándor Cserkészpark erdös-ligetes 100 holdja, a délutáni szakköri foglalkozások, kirándulások, fürdések vidám szórakozássá varázsolják a tanulást.

Felvétel csak elözetes jelentkezés alapján. Aki nem beszél magyarul - a legnagyobb sajnálatunkra - nem vehetjük fel az iskolába, mert a tanítást nem tudná követni.

Jelentkezési határidö 2005. április 15. Jelentkezést csak teljes két hétre fogadunk el. Részletes felvilágosítás és jelentkezési ívek a következö címen igényelhetök:

Külföldi Magyar Cserkészszövetség
2850 Rt. 23 North
Newfoundland, NJ 07435
(973) 208-0450

 
Új topik indítása   Üzenet küldése
Irjon nekünk! - Impresszum - Médiaajánlat - Súgó