|
Hahó!
Van itt valaki Mainzból, vagy környékéről?
|
|
|
Hello!
Nemrég költöztemFlonheimbe (Mainztól kb. 30 km, Frankfurttól 70). Szívesen ismerkednék környékbeli magyarokkal.
Tujesz_KUKAC_freemail.hu
|
|
|
Még Darmstadtban lakunk, de Mainzba költözünk és szivesen találkozunk magyarokkal: felnöttekkel vagy családokkal (kisfiúnk féléves lesz).
|
|
|
Hátha valakit érdekel... itt van a manzi 88. számú Bethlen Gábor cserkészcsapat honlapja: http://www.cserkesz.info
Mint már írtam, csekészóvoda is müködik. A legközelebbi találkozó február 25-én lesz 15 órakor az olasz katolikus misszióban (Mainz, Emmeranstr.17).
|
|
|
Sziasztok. Mi Saulheimban lakunk, ez Mainz alatt van kb. 14 km-re. Van két fiunk, a nagyobbik hamarosan 3 éves lesz, a kicsi fél éves. Érdekelne, hogy van-e a környéken valakinek hasonló korú gyereke, vagy valami csoport, amihez csatlakozni lehetne. Szeretném, ha a picit megtanulnának rendesen magyarul, ami nem könnyü, mert a feleségem lengyel, és vele csak németül tudok beszélni, a gyerekek meg csak velem magyarul (már mint a nagyobbik, a picur még nem viszi túlzásba).
|
|
|
Mainzban van egy magyar cserkészcsapat aminek cserkészóvodája is van. Az összejöveteleket a manzi Olasz Katolikus Misszióban tartják ( Emmeranstr.17). A legközelebbi találkozó január 15-én és 29-én lesz, 15-18.30 óra között.
|
|
|
2006-11-03 22:15, kapron:
-
Szia(sztok)!
Mi Ingelheimban lakunk, vagy egy 17 hónapos kisfiunk és minket is érdekelne az ovis összejövetel. Jelentkezzetek lécci.
|
|
|
Sziasztok,
en is Mainzban elek,ha van kedved jelentkezz, - utana többet megtudhatsz rolam...
|
|
|
Sziasztok!
Kár, de ahogy látom nem gyakran kukkantanak be ebbe a topikba. Azért megpróbálom... Vannak e még anyukák errefelé? Mi páran már vagyunk, éppen magyarnyelvü bölcsis illetve ovis csoportot szervezünk. Èrdekel még valakit a dolog?
|
|
|
Hallo Berkib!
Igen, olvas valaki teged! Email cim maganüzenetben ment.
Üdv
|
|
|
Hallo BERKIB,
Megis mi az ami itt Mainzban ennyire remalom?:-)
rebi
|
|
|
BERKIB UZENETE:
Hallo! Olvas engem valaki?!1 honapja vagyok Mainzban, es nagyon kene egy magyar barat, vagy ismerös. Mert ez igy egy remalom. Valaki irjon, legyszi!
|
|
|
Hello, en is gross-gerauban lakom, a korhaz mellett. Par napja erkeztem. Összefuthatunk valamikor.
|
|
|
Sziasztok!
Egy magyarral (Erdelybol) több van Mainzban.
Rolam itt: http://www.physto.se/~nszilard
Ha Mainzban törtenik valami jo - szoljatok!!!
udv.
szilard
|
|
|
Sziasztok! Gross-Gerauban lakom, a hetvegeken altalaban Mainzba megyek. 2 honapja erkeztem, senkit nem ismerek....jo lenne magyar baratokat talalni, beszelgetni, kozos programokat szervezni, jol erezni magunkat. Van valaki Mainz, darmstadt kornyeken, aki szeretne egy ujabb magyar ismerost? Varom az uzeneteket! Szep napot nektek! Anita
|
|
|
Sziasztok, ismet itt vagyok Trice (csak nemi nevvaltoztatassal, mert elfelejtettem a jelszavamat)
En Wörrstadtban lakom, ez Mainztol delre van kb.18 km-re.
Worms a közelünkben van, kb. 30km...
Wiesbaden kb. 25km...
Szeretnem felvenni veletek a kapcsolatot, Ti mit csinaltok itt??
Tricie
|
|
|
sziasztok
mindenkit szeretettel üdvözöl egy magyarországi óvónő. anna
|
|
|
Trice, szia. Nekünk van egy ismerősünk wittlicben. Szeretnék ismerősöket azon a környéken.
|
|
|
2005-08-03 12:18, Trice:
-
Hi!
Wiesbadenben dolgozom.
E-mail: n.simon@eckelmann.de
Üdv.:
Simi
|
|
|
En KL-töl 20 kmre nyugatra, Ramstein mellett lakom.
|
|
|
2005-10-12 15:06, julcsa:
-
Szia, üdvözletem küldöm Neukirchen-Hessen-böl.
|
En Worms-ban lakom. Ez is delre van Mainz-tol, ugy tudom kb. 25 km.
Te hol laksz Trice?
|
|
|
2005-08-03 12:18, Trice:
-
Hol laksz pontosan ? En Kaiserslautern-ban lakom a baratommal.
|
|
|
Sziasztok, en Mainztol 18 km-re lakom, delre.
Keresek magyar kapcsolatokat, akik a kornyeken laknak.
Jelentkezzetek,
koszonettel:
Trice
|
|