|
Azt hittem Bobe, hogy te vagy a "fönök" otthol! Hàt tévedtem? 
|
|
|
Kikerem magamnak meg nö vagyok de gondolkozom rajta hogy atoperaltassam magam hiszen most divat es akkor en lennek az ur a hazban 
|
|
|
2004-01-15 15:15, Cunibaba:
-
Mondtam, hogy nagyon idos.
|
|
|
Egyetetk és ne raggozatok itt a kàvézoba!
Hu de tényleg öreg vagy bobe! Itt ugy nézel ki mint egy öreg pasi!!! .... ... tàn neeeeeeeemmmmmmmmmmmmmm
|
|
|
Jo Lindi de:
en megkostolnám es nem kostolném te megkostolnad es nem kostolned ö megkostolná es nem kostolné ? Vagy?
|
|
|
2004-01-15 09:40, bovi:
Felénk használják mind a két ragot, ezért elfogadható és azt kell hozzáilleszteni amellyel a legjobban hangzik! (próbáld többször így kiejteni, hogy "kóstolnák", neked nem bántaná a füledet?) Az enyémet igen! 
|
|
|
itt egy ujabb adag latod a kepen hogyan keszitem öket?

|
|
|
Jo jo Bobe a filozofàlàsbol... de van még valami azon a tàlcàn vagy mindet felfaltàtok a tegnap?
|
|
|
Bovi mindegy az a kostolason van a hangsuly ,attol fugg milyen reszeröl jössz a magyart beszelö videkeknek. Nalunk az almanak haja van mashol meg héja. A fontos az hogy ertsuk egymast es egyunk kis sutemenyt amit nalunk Erdelyben tesztanak nevezunk, mert a teszta az meg laska es igy tovabb.
|
|
|
2004-01-14 19:53, Lindi:
-
2004-01-14 14:31, bobe:
Jaj, de ínycsiklandozó ez a sütistál, szívesen kostolnék bele!
Valaki világositson már fel.
Mivel régen nem volt a nék, csak nák rag. Helyes ez igy, amint Lindi irja (bocs)kostolnék. Valahogy nehezen szokom meg az új kifejezéseket.
|
|
|
Lindi azert van hogy egyunk igyunk teazzunk no meg kavezzunk
|
|
|
2004-01-14 14:31, bobe:
Jaj, de ínycsiklandozó ez a sütistál, szívesen kostolnék bele! 
|
|
|
Teazzunk es kavezzunk Balu itt vagy?

|
|
|
bobe !:))
Gyönyörű,finom és guszta.Ettem egy halommal belőle,biztos gyógyítja a náthám szövödményeit.
Főztem a szamovárba teát,fogyasszátok,na és a kávét is..:))
|
|
|
itt van egy masik finomsag Etelka receptje nagy siker volt itthon nalunk is

|
|
|
Egyhúron "pendülünk":))bizony ám.Kapcsolodom én is.:))
|
|
|
2003-12-13 00:59, bimbi:
Egyhúron pendülünk ezek szerint? 
|
|
|
Lindi , szerintem a legfinomab teszta a kekszrud kicsit rumos, dijos, hmmm yamyyyy
|
|
|
2003-12-04 02:41, bimbi:
Imádjuk a kekszes rúdat! Karácsonyra sokszor a 4 rúd nem elég ezért sokszor szilveszterre kell még pótlólag 2 tekercset csinálni! 
|
|
|
Cuni!:))
Mindenből egyél,igyál,egészségedre.:))
Én pihentetem a "náthámat" kicsit...(Jövök majd azért.Legyetek jók!
|
|
|
Megirtam félig az üzenetemet és aztàn eltünt!
Na akkor én mindenböl kérek sorra, legalàbb felvidit majd: mogyis csokit, palacsintàt, kekszszalàmit, meg minden finomsàgot....

|
|
|
Na ma en sutok nektek vekony palacsintat igy niiiiiii kesobb meg kavarok osze egy rud keksz szalamit 
|
|
|
Szervusz Mária!:)
Egészségedre a kávét.!Böbe remek kávét főz és süt meg főz,segít..hát nem aranyos?
Köszönöm Böbe.!Én meg tejszinhabot hoztam meg mogyis csokit_hátha_ erresétál aki szereti...:))
|
|
|
Csúcs vagy!
Köszönöm, jól esett.
_________________ Mária
|
|
|
Itt a norveg dupla

|
|
|
Kérek egy dupla kávét! Itt lehet rendelni?
_________________ Mária
|
|
|
 Nem, nem police bacsi ne tessek csinalni nekem semi roszat
|
|
|
ide a csokimmal

|
|
|