2019. augusztus 25. Címlapra!
[Regisztráció]  [Profil szerkesztése]  [Beállítások szerkesztése]  [Keresés]
[Magánüzenetek]  [Felhasználók listája [Bejelentkezés]
MagyarOnline.net Fórumok >> Olaszország >> Kérdőív
Új topik indítása   Üzenet küldése
 gabah  módosítás |   válasz erre |   profil |  2008-04-13 06:14   
2008-04-13 06:05, gabah:

-

Oh, bocsanat, az elobb nem jo helyre klikkeltem.
Kedves Eszter, csak annyit szeretnek hozzafuzni a kerdoivhez, hogy megprobaltam kitolteni, de sajnos nem sikerult. Nem technikai okok miatt.
Velemenyem szerint a kerdoivbol kimaradnak azok a magyar allampolgarok, akik azert mentek Olaszorszagba, mert ott alapitottak csaladot, es esetleg mar/ meg nem dolgoznak (munkanelkuliek, "casalinga"-k, gyerekekkel vannak otthon meglevo munkaviszony nelkul stb. stb.). Igy a kint elo magyarok jo resze gyakorlatilag kimarad a valaszadas lehetosegebol, vagy csak reszben tud valaszolni a kerdesekre, ez utobbi pedig a kerdoiv kiertekelesenel szamodra nyujt majd nehezsegeket.

 
 Arrabona  módosítás |   válasz erre |   profil |  2008-04-01 14:00   
Kedves Olaszországi Magyarok!

A szakdolgozatomat a magyarok olaszországi munkavállalásáról írom, és arra szeretném megkérni Önöket, hogy segítsék a dolgozatom elkészítését. Ha az alábbi weblap címét beírják a keresőbe megjelenik az oldalam, ahonnan le tudnak tölteni egy kérdőívet, melynek kitöltése nagy segítséget nyújtana a dolgozat megírásához. Arra kérem Önöket, hogy először mentsék le a kérdőívet saját gépükre, és töltsék ki. Végül a kitöltött kérdőívet szíveskedjenek az eszter.salamon@gmail.com e-mail címre visszaküldeni.
A weblap a következő címen érhető el:
http://olaszmunka.extra.hu

Segítségüket előre is köszönöm!

Üdvözlettel:

Salamon Eszter

 
Új topik indítása   Üzenet küldése
Irjon nekünk! - Impresszum - Médiaajánlat - Súgó