|
2004-09-27 17:00, hunor:
-
Andrea,
sikerult bejutnod a chatre?
Hunor
-
Meg nem hunor ,most toltom le a java programot,majd estere megprobalok a chatra felmenni,remelem most sikerulni fog.
|
|
|
Kedves Hunor,
sajnos azt hiszem a rendszerrel lesz gond nálam, nem támogatja a java letöltést sem, központilag csatlakozunk egy nagy céghez (leányvállalatként), és gyanítom, hogy ott lehet valamilyen letiltás. Ne chateljünk, dolgozzunk:((((
maradok a fórumon...
üdv, Marcsi
|
|
|
Kedves Besenyi,
ime, Bimbi korabbi leirasa hasonlo esetekre - sokszor elofordult, hogy valakinel ez segitett:
"
MINDENKINEK SZOL AKINEK NEM NYILIK MEG A CHAT SZOBA!
Sokaknak nem nyilik ki a chat szoba kulombozo okokbol, de leg tobszor azert mert a computeretek nem reszesul a jo JAVA programal.Itt melekelek egy linket ahonen le lehet tolteni ingyenessen es automatikussan a kelo JAVA-t.Katincsatok ra a linkre , a program automatikussan be indul , ha netan kerdi toletek hova tarolni akor a megfelelo hejre taroljatok ahol meg is talajatok .De altalaba elhejezi sajat magat.Miutan le toltodik probaljatok meg a chat szobat ujra .Lehet egyes gepeket ujra kel inditanni ahoz hogy be induljon a mukodese a programnak.
Na es itt a link
Varunk mindenkit a bulira; pizsomaba is lehet jonni kire nem fer a furdoruha
http://www.java.com/en/download/windows_automatic.jsp "
Udv,
Hunor
|
|
|
szia, korán van még, 7 elött nem nagyon vannak, nézz vissza többször, csak ezt tudom ajánlani
_________________ poe
|
|
|
Sajnos nekem sem sikerült, nagy szürkeség, és semmi.
Vagy meddig kell várni?
Vagy mit csinálok rosszul, hm?
segítség...
|
|
|
Finom kave az amit George kinal es van egy jo dolog benne tud az ember aludni töle mert nincs benne koffein meg semmi ami artana 
|
|
|
Az este résztvettem én is a csattogón, annyian voltunk, hogy volt is nagy keveredés a válaszokban
George még mindig kinálja a frissenfözött kávét, érdemes benézni 
|
|
|
Andrea,
sikerult bejutnod a chatre?
Hunor
|
|
|
MARIA62 UZENETE:
Szeretnék mindazoknak köszönetet mondani kik a mai napon 2004 09 26-án fönt vóltaka chatin és kedvesen fogadtak mint új chetelöt
Köszönöm Mária62
|
|
|
Sehol ?? Senki ??
|
|
|
szia adi67
nem nagy tudomány kell hozzá, annál több türelem. Belinkelsz és vársz, vársz, vársz, néha visszanézel...és egyszer csak tele a szoba én most ott vagyok, gyere
_________________ poe
|
|
|
Haho!!Jar valaki erre?AZ elobb bejelentkeztem a chatra ,de mikor megjelent elottem a szurke lap megijedtem es visszajottem ide .Hogyan kell chattelni??'Valaki elmeselne turelemmel??
|
|
|
2004-09-23 20:25, ubuge:
-
csatt, valaki?
Bovi és egy kukac 
|
|
|
csatt, valaki?
|
|
|
Senki sem csattog?
|
|
|
|
|
|
Szia Szigy.
Nem tudsz aludni?
Gyere a chatra
_________________ Baráti szeretettel Géza
Skype ID: Koborlo64
|
|
|
a gyárból nem megy sajna. éjfélig gyúrás, egyre vagyok otthon, akkor meg már te horgolsz.
|
|
|
Csati, valaki??
|
|
|
Bocsánat, kezdetleges ea technikám, nem tudtam beírni, de most már fönt vagyok a csattogón
_________________ Szeretettel: menon
|
|
|
Szívesen!
Ki segített? 
|
|
|
Köszi, hogy segítettek bejutni a chat-re.
Mária
|
|
|
Bocs új vagyok
|
|
|
2004-03-10 21:20, bovi:
-
Ùgy néz ki, hogy Ti is a focit nézitek mindannyian.
Ennyire kedvelt a Bajor csapat, vagy talán a Reál Madrid végett
- én példál nem nézem mert melóban vagyok
|
|
|
Ùgy néz ki, hogy Ti is a focit nézitek mindannyian.
Ennyire kedvelt a Bajor csapat, vagy talán a Reál Madrid végett 
|
|
|
Ma este várom minden MON-társam a chaton. Foci lesz a TV-ben, igy átadom a szinhelyet páromnak.
|
|
|
Möggyüttem oszt elbrummogtam
Böbe gyere vissza a csattogoba csak a kilepö csikodat lattam
|
|
|
En is csattogtam egyet. Jelen voltak: edina, george, szuzi, micimaci, rigojanos.
Hunor
|
|
|
2004-03-08 14:25, hunor:
mukodik rendesen, szoktal chatelni?
Megy jól, csak amikor benézek nincs ismerös
Különben, a biztonsági beállitásokon múlt!
|
|