2021. október 27. Címlapra!


Feliratkozás a hírlevélre:

Budapest - Irisz Webcam

Ausztrália:WebVilág!|SZERVEZETI ISMERTETŐK

szervezetek, közösségek (4) | egyház (0)
média (2) | szolgáltatások (0)

Melbourne-i Magyar Televízió Egyesület
Melbourne Hungarian Television Association Inc.


Az 6 éve működő Melbourne-i Magyar Televízió Egyesület hetente kétszer jelentkezik magyar nyelvű műsorral, helyi idő szerint vasárnap 15.30, valamint hétfőn 19.00 órakor. Az adás a Channel 31 multikulturális adón fogható.

 

A non-profit, vagyis nem haszonra törekvő szervezet célja minél szélesebb körben bemutatni az ausztráliai, elsősorban a victoriai magyar közösséget, ennek tevékenységét, eredményeit, kiemelkedő személyiségeit, szervezeteit, ugyanakkor, hogy minél szorosabb kapcsolatot tarthassanak az anyaországgal és az elcsatolt területek magyarságával.

 

A Melbourne-i Magyar Televízió Egyesület független szervezetként bejegyzett testület, ennek megfelelően tehát mentes minden magyarországi vagy emigrációs magyar szervezet, közéleti vagy másfajta személyiség, vallási felekezet vagy csoportosulás, politikai irányzatok befolyásától.

 

Adásaikban mindenekelőtt helyi témakörökre összpontosítanak. Így rendszeresen tájékoztatnak a helyi művelődési eseményekről, előadásokról, és ezek kapcsán interjúkat is sugároznák.

 

Időnként közvetítik a Duna TV kizárólag magyarországi, illetve magyar vonatkozású nemzetközi eseményekkel foglalkozó Heti Hírösszefoglalóját is.

 

Elnök-főszerkesztő: ifjabb Jobbágy Sándor

 

Cím: P. O. BOX 4129, Knox City Centre, Victoria 3152, Ausztrália

Telefon/ fax: 00-61-3-9762-0430

E-mail: info@mhtv.net

 

Honlap: http://www.mhtv.net/

 

 

Kapcsolat a világban - Vendégkönyv


Kereshet név, földrajzi fogalom, foglalkozás, hobbi alapján!
Irjon nekünk! - Impresszum - Médiaajánlat - Súgó